Legjobb játékok a telefonodra - Android

A Sims egy örök klasszikus, megunhatatlan játék. Szerencsére van ingyenes verziója is a játéknak. Egyáltalán nem zavaróak a reklámok. Nagyon sok Sims-el lehet játszani, egy egész várost irányíthatunk. Sok lehetőség van a fejlődésre, és később sok karrier lehetőség van. Gyerekei is lehetnek a Simseinknek miután összeházasítottuk őket. A játékhoz be kell majd jelentkezni a Facebook fiókunkba.

Lakberendezési énünket is elővehetjük, ugyanis akár az összes lakást mi rendezhetjük be. Persze ehhez munkába kell küldeni a Simseket. Házi állatai is lehetnek a Simseknek.Ha épp ráérnek, kimehetnek a parkba is. Ha épp nincs időd velük foglalkozni, és hetekig feléjük sem nézel, az élet akkor sem áll meg! Ott folytathatod, ahol abbahagytad, egy üdvözlő üzenet után. A játék egy kicsit sok helyet foglal, jó, ha van egy memóriakártyánk, amire menthetjük a játékot.

Ha szeretnéd sok kicsi virtuális emberke életét irányítani, konfliktusokat vagy szerelmeket létrehozni, akkor a Sims a te játékod! 

 

Itt egy kutyás panziót kell működtetni. - De van macskás kiadásban is! Gondoskodni kell a kutyákról, etetni, simogatni, takarítani. Van amelyik arra vágyik, hogy kiképezd, van amelyik, ki akar menni az udvarra, valamelyik pedig fürdeni szeretne.

Azt, hogy egy napnak mikor legyen vége, te döntöd el. Van egy kis ikon, amivel zárni lehet a napot, tehát egy fél óra alatt sok idő eltelhet a játékban. Reggelente pedig megtudod, hogy melyik kutyust vitték haza, vagy milyen új kutyák jöttek.

Ezt a játékot azoknak találták ki, akik szeretnek sok játékbeli pénzt szerezni rövid idő alatt. 5 perces játékkal már sok szintet lehet haladni.

A lényege, hogy a kis malackánknak építsünk egy szigetet, amin lesz vár, meg léggömb. De meg is támadhatják mások ezt a szigetet, azért lehet védőpajzsot szerezni, és ugyanúgy mi is megtámadhatunk más szigeteket.

Az egész játék a szerencsekerék pörgetésén múlik. Ott pörgetjük ki a játékbeli pénzünket, a támadásokat, és a védőpajzsot is. A Játékhoz egy Gmail fiókra van szükség.

Jó időtöltés, ha rövid szünetünk van, vagy ha épp utazunk.

Ha nem vetted meg a kifestőkönyv változatát, az sem baj, hiszen virtuálisan is kipróbálhatod. Jó időtöltés lehet, nem kell neki túl sok hely, és külön regisztrációkat sem igényel.

Mostanában nagyon divatos a mandala színezés, így hát ha szeretnéd kipróbálni ezt a programot töltsd le.

Sok félét kiszínezhetsz, azonban vannak olyanok, amikért cserébe egy videót kell megnézni. Egy hosszú nap után nyugtató lehet egy ilyen elfoglaltság.

Azoknak, akik szeretik a retró hangulatú játékokat. Egy nyúlós kutyussal kell végig menni a pályán, és összeszedni a gyémántokat.

A piros fogaskerekeket azonban kerüljük!

Unalmas perceinkben jó időtöltés lehet ez a játék.

Írjátok meg, hogy nektek melyik játék tetszett! :)

KreatívPillangó