TUSFÜRDŐK - és a különleges összetevők

Bemutatom nektek a 6 kedvenc tusfürdőmet, és azt a különleges dolgot, amiért azok. 

BABA - kakaóvaj

Mindenki ismeri, és sokan szeretik. De vajon jó ha a tusfürdőben kakaóvaj van? A kakaóvaj különleges ápolást ígér a bőrnek, és édeskés illatot. Az illata valóban olyan, mint amilyennek ígérik, ez a tusfürdő azoknak ajánlott, akik nem szeretik a túlságosan erős illatot, vagy amit sokáig lehet érezni fürdés után. A kakaóvaj pedig alapvetően a bőr ápolása, kiszáradása ellen véd.

A Baba tusfürdő egy klasszikus, jól bevált termék. Magát a kakaóvajat érdemes lehet beszerezni, ha valaki szeretne házi készítésű krémeket, vagy pakolásokat csinálni, de a kakaóvaj ebben a termékben is bizonyít.

 

PALMOLIVE - argán olaj

A mostanában nagyon divatos argán olajnak tényleg sok jótékony hatása van, és úgy, mint a kakaóvajat, ezt is lehet házi kozmetikumokként használni, hajra, bőrre stb. Ez a márka természetes argánolajjal készült. Az illata, ennek a fajtának szerintem tökéletes. Eléggé intenzív, fürdéskor teljesen magára vonzza a figyelmet ez az erős, fűszeres illat.

A Palmolive tusfürdők általában nagyon jó illatúak. Könnyen meg lehet szeretni ezt a márkát. Ha a külsejét nézzük, az is nagyon intenzív színekből áll, szerintem nagyon eltalálták a külsejét a tervezői. Mediterrán pillanatokat ígér, szerintem ezt teljesíti is.

 

PLAYBOY - viola illat

Ezt egyszerűen nem lehet ott hagyni a boltok polcain. Nekem eleve a lila szín miatt tetszett meg, de az illata az valami szuper. Ezt minden lány számára kötelezővé tenném. Kellően édes is, és intenzív is, és még lila is...Ez szerintem tipikusan az a tusfürdő, amit szívesen használ az ember.

A külsőre nagyon odafigyeltek a készítők. Tökéletes megfoghatóságot és gyönyörű külsőt kapott. Szerintem ezt a tusfürdőt különlegesebb alkalmakkor használjuk, mert megérdemli a különleges bánásmódot. 

 

ZIAJA - argán olaj

Szerintem ez is az egyik legjobb argán olajos termék. Bőrhidratáló hatást várhatunk tőle. A letisztult külső, és visszafogott, de kellemes illat miatt pedig különlegessé válhat a tusolás. Nekem a külseje az egyik, ami a legjobban tetszik benne, ehhez hasonlót nemigen találni. Az 500 ml-es kiszerelés pedig nagyon hasznos. Több fajta Ziaja termék is létezik, de nekem ez az argán olajos a kedvencem.

 

DOVE - kókusztej, jázmin

Szerintem az egyik legjobb illat a kókuszillat, de emellett ebben még jázmin is van, amivel tökéletessé válik. Ez a termék nagyon lágy, krémes hatású, élmény vele a tusolás! Külsőre szerintem nagyon aranyos, jó ránézni, és az illata is aranyos, visszafogott. Szerintem fontos, hogy jól is nézzen ki a tusfürdőnk. Ha ezzel tusolunk, akkor teljes relaxációban lehet részünk.

ORIGINAL SOURCE - málna, vanília

Szerintem nincs ember a földön, aki ne szeretné a vanília illatát. Ezt a terméket is kötelezővé tenném a fürdőszobákba, hiszen ezt az illatot mindenkinek meg kell ismernie. Az egyik legnagyobb kedvencem ez a termék. Nálam külön jó pont, hogy alul nyílós kupakja van, így ha kevés van benne, akkor is könnyen kifolyik, nem kell rázni, hogy kijöjjön a tusfürdő. Külsőre pedig azért tetszik, mert nem egy átlagos formája van. Az, pedig, hogy ilyen szép halvány rózsaszín, még tökéletesebbé teszi. Ráadásul ez egy vegán termék is, így biztos lehetsz abban, hogy senkinek, és semminek nem származott kára.