A legjobb barátnő teszt

Töltsd a hétvégét a legjobb barátnőddel, és teszteljétek egymást. Ki tud többet a másikról?

Hétvégén a legjobb dolog, ha a barátnőiddel töltöd az időt. Együtt tanultok, filmeztek, beszélgettek és hülyéskedtek.

Ez a legjobb alkalom arra, hogy teszteld tudását, vajon mennyire ismer téged?

Menj át hozzá, és csináljátok meg a tesztet. 

A teszt letöltése

A KreatívPillangó tárhelyről letöltheted ezt a tesztet, és az értékelést is. Rögtön 2 féle stílusban töltheted le. Egy letisztultabb, egyszerűbb stílusban:

1. sima, letisztult: https://drive.google.com/file/d/0B_g8TvQZyu9YVVF2OWJlQVZISTg/view?usp=sharing

És egy díszesebb stílusban:

2. díszes: https://drive.google.com/file/d/0B_g8TvQZyu9YZHJPUVFIeDhzcXc/view?usp=sharing

Az értékelő lap pedig:

Értékelő lap: https://drive.google.com/file/d/0B_g8TvQZyu9YRnE0eHZPNHZIbGs/view?usp=sharing

!FONTOS! A tesztet mindenféleképpen töltsétek le, és úgy nyomtassátok ki. Ha rögtön a tárhelyről nyomtatod, akkor nem biztos, hogy kifér egy lapra, és a betűk formája, szöveg mennyisége is megváltozhat! Tehát miután megnyitottad keresd meg a jobb felső sarokban a lefelé mutató nyilat, és töltsd le.

A teszt kitöltése

A tesztet annyi példányban nyomtasd ki, ahányan részt vesztek a kitöltésében! 

Ha tehát pl.: Ketten fogjátok kitölteni, akkor 2 db-ot nyomtass.

Ha pl.: 4-en fogjátok kitölteni, akkor pedig mindenkinek 3 db kell, hogy mindenkiről ki tudjon egy tesztet tölteni. Így tehát egy 4 tagú csoportnak összesen 12 db-ot kell kinyomtatni, így fejenként jut mindenkinek 3 db. 

Ha 2-nél többen vagytok akkor mindenképp írjátok rá a saját neveteket, és azt, hogy a teszt kiről szól.

Ha már találkoztatok, akkor ismertesd mindenkivel a kitöltés módját!

1.) Mindenhová csak 1 szavas választ lehet írni.

2.) Minden kérdésre kell válaszolni, ami üresen lett hagyva, az rossz válasznak felel meg.

3.) Meg kell gondolni a válaszokat, mert javítani nem lehet, ami ki lett javítva, az is rossz válasznak felel meg.

4.) Minden választ a kérdések után kell írni. A 2. feladatban pedig a helyes választ kell bekarikázni.

5.) Minden kérdésre 1 pontot lehet adni, nincsenek fél pontok! Az a kérdés, ahol rossz a válasz, értelemszerűen nincs pont.

Miután kitöltöttétek a tesztet fontos, hogy cseréljetek lapot, és értékeljétek ki a válaszokat. Egy másik színű tollal pipáld ki azt, ami helyes. Ha 2-nél többen vagytok, akkor pedig mindenki szedje be a saját magáról szóló teszteket, és javítsa ki mindet.

Ezután pedig egy rövid üzenetet is írhattok egymásnak.

Ha mindennel készen vagytok vágjátok le az értékelő lapot, és adjátok át a másiknak. Ha többen vagytok, akkor mindenféleképp írd rá, hogy kinek a tesztjét javítottad ki!

Most pedig elő az értékelő lappal, és tudjátok meg, hogy ki mennyire ismeri a másikat!

Jó szórakozást!

Aki meg szeretné mutatni a végeredményt, az töltse fel ide kommentben! :)

KreatívPillangó

Mini rúzsteszt!

Adott 3 rúzs, hogy összemérjék tudásukat! Első ránézésre ezek a rúzsok fogtak meg, így hát megnéztem, vajon tényleg azt nyújtják-e, mint amit elsőre gondoltam. Készen állsz, hogy megtudd melyik milyen eredménnyel zárt?

1.) Avon - fresh fig

Ez egyszerűen egy szép rúzs, valahogy jó ránézni, de amikor levesszük a tetejét, akkor látszik csak igazán, mi is van benne. Enyhén csillámozott és közepesen sötét szín fogad. A teteje tökéletes, nekem személyes kedvencem, az, amikor szélesre alakítják ki, és enyhén ferde. Szerintem ez a tökéletes kialakítás, hogy elkészíthessük a legszebb sminkünket. A rúzsba belevésték a márkajelet, ez semmit nem ront a külsején, sőt...Most pedig nézzük meg úgy, hogy rajta van a teteje. A szín összességében talán a cseresznye színhez hasonló. A fémes hatású rész nagyon jól mutat benne, de szerintem ront az összképen, hogy átlátszó a kupakja. Na, de nézzük, hogy milyen eredménnyel zárt a mini teszten!

FEDÉS: A rúzsok közül  ez fedett a legjobban. 3/3

SZÍN: A színe nem változott, miután felvittük az ajkakra, tehát olyan eredményt kapunk, mint amilyet elképzeltünk. 3/3

TARTÓSSÁG: Nem mondanám kifejezetten tartós rúzsnak, az első pohár ital után lejött a fele. 3/1

ILLAT: Ez egy sima rúzs, nincs illatosítva. Mindenkinek más elvárása van, de én szeretem, ha illatosított, úgyhogy ez most sajnos nem kap jó eredményt. 3/1

KINÉZET: Ez a kialakítás egy közepesen szép kinézet, láttam már szebbet is, de rosszabbat is! 3/2

Összességében tehát fedésből és színből a maximumot lehet kihozni ebből a rúzsból. Színből és tartósságból gyengén teljesített, pedig a tartósság fontos tényező. A kinézete pedig közepes. Szerintem nagyon jó fényképek készítéséhez, illetve, ha leugrunk valahová, de egy fontosabb rendezvényhez nem ezt használnám, mert valószínűleg folyamatosan igazítani kellene.

2.) Catrice - Ultimate Shine Gel Colour 040

Ez a hosszú névvel rendelkező, de méretében kicsi rúzs eszméletlenül jól néz ki. Ez a fémes hatás szerintem nagyon jól néz ki a rúzsokon, akár ezüst, akár arany. Nincsen rajta semmi felesleges díszítés, csak egy minimalista márkajelzés, ami tökéletessé teszi a képet. A rúzs egészében kerek kialakítású. Az alján lévő színes papírocska szerintem megtévesztő, ugyanis azt hiheti az ember lánya, hogy ilyen szín köszön majd vissza ránk, azonban ez nem így van. Ha ilyen rúzst szeretnétek venni, mindenféleképpen vegyétek le a tetejét, és ott nézzétek meg a színt. Maga a rúzs szép színű, szintén egy kis belevésett márkajelzéssel. A teteje az előző rúzshoz képest nem a kedvencem. Ez egy keskeny kialakítású rúzs, de hát ki mivel tudja jobban felvinni...

FEDÉS: Ez az árnyalat elég halvány, szerintem nem is fed jól. 3/1

SZÍN: Maga a szín nagyon aranyos, kissé barackos árnyalat. 3/3

TARTÓSSÁG: Tartósságból ez a rúzs sem teljesített túl jól, ez is szintén lejön az első pohárnál. 3/1

ILLAT: Nagyon-nagyon enyhe illata van, viszont az nagyon kellemes. 3/3

KINÉZET: Magasan ez viszi a pálmát, nem is kell részletezni, elég ránézni. 3/3*

Összegezve: Kinézetből csillagos hiper-szuper jeles, de illatból és színből is a maximum pontot kapta. Egyedül, ami elrontja ezt a tökéletes összképet, az a fedés és a tartósság. Amikor meglátjuk a polcon, nagyon könnyen el lehet csábulni, azonban érdemes végig gondolni, hogy haza vigyük-e új szerelmünket, mert pont abban nem jeleskedik, amit elvárnánk egy rúzstól. 

3.) Avon - ColorTrend, Passion

Itt egy újabb termék az Avontól. Az 1.-höz képest ez szinte teljesen az ellentéte. Ez egy kerek formájú, minimalista dizájnú rúzs. A középen lévő átlátszó rész, egy jó ötlet, hiszen azonnal látjuk, hogy milyen szín bújik meg benne. Szerintem nagyon modern külsővel rendelkezik kívül, belül. De nézzük is magát a rúzst. Itt nincs semmi fölösleges gravírozás, csak maga a rúzs. És a tetejének a formája olyan, mint a legelső tesztalanynak.

FEDÉS: Majdnem olyan jól fed, mint azt elvárnánk tőle. 3/2

SZÍN: A színe szerintem ennek volt a legszebb. Talán az élénk rózsaszínhez lehetne a legjobban hasonlítani, azonban ehhez már ne tegyünk fel sok sminket. 3/3

TARTÓSSÁG: Ez sem hoz sok változást az előzőekhez képest, azonban jobb volt ellenfeleinél. 3/2

ILLAT: A legjobb illata ennek volt, itt nagyon ügyeltek arra, hogy kellemes legyen a felvitele. 3/3

KINÉZET: Nem csúnya, praktikus, de valahogy nem vonzza magára a tekintetet. 3/2

Jó eredménnyel zárt, az illat és a szín terén a maximumot tudja ez a termék. Fedésnél és tartósságnál itt is vannak gondok, ez is csak az a tipikus "5 percre leugrom" típusú termék nálam. A kinézetére azt mondanám, hogy ez a tipikus közepesen szép rúzs, talán nem ezzel villogunk a barátnőink előtt. 

És itt vannak a tesztalanyok "bevetésen" :

1.) Avon - Fresh fig

2.) Catrice - Shine Gel Colour 040

3.) Avon - ColorTrend, Passion

 

 

A rúzsok mindenféle kontúr nélkül kerültek fel, hogy látható legyen a valódi színük.

Ha szeretnél még ehhez hasonló teszteket látni, akkor kommentben jelezheted itt, vagy Facebookon is. De, ha bármi kérdésed van, azt is írd meg nyugodtan.